Team

Andrea Doeser
Psycholoog | Coach

Uit ervaring weet ik dat alleen praten niet de oplossing is. De verbinding maken tussen verstand en gevoel zorgt voor werkelijke verandering.

Dit betekent dat ik jou kan meenemen in ervaringsgerichte werkvormen waarbij het werken met paarden een bijzondere vorm is.

doeser@aerrea.nl

Antoinet Oostindiër
Psychiater

Als arts weet ik als geen ander hoe lastig het is net zo goed voor jezelf te zorgen als je voor de ander doet.

Je achtergrond, opleiding en werkcultuur hebben hier belangrijke invloed op. Graag neem ik je mee in je eigen zoektocht naar de balans tussen zorg voor jezelf en de ander.

oostindier@aerrea.nl

Herlind Stuijt
A&O psycholoog

Ik werk met zorgprofessionals die vragen hebben over hun werkende leven. Door samen stil te staan bij de kern van je drive en ambitie krijg je meer zicht in hoe je gezond en vitaal kan blijven/worden in je werk.

stuijt@aerrea.nl

Yvette de Beer
GZ-psycholoog | Coach

Zijn met wat er is en vanuit daar de verandering in gaan. Dat is wat ik voor mezelf en met de ander als focus heb. Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik een breed pallet om hier mee aan de slag te gaan.

debeer@aerrea.nl

Ronald Korink
Psycholoog

Vanuit oprechte aandacht kijken naar de vraag die er leeft. In alle rust en ruimte laten zijn wat er is en niet schromen om direct te zijn. Dat is de kern van mijn manier van werken en dat doe ik vol passie.

korink@aerrea.nl

Jannie Veenbaas
Familieopsteller

Iedereen is deel van het grotere geheel, het gezin en familiesysteem. Veel antwoorden voor onbegrepen patronen liggen hierin verborgen. Bij het begeleiden van de opstellingen kijk ik met liefde, respect en compassie mee naar ieder zijn/haar unieke systeem. Hierin wezenlijke verbinding maken is mijn kracht.

familieopstellingen@aerrea.nl

Carina de Jong-Evegaars
Praktijkmanager

De spil zijn in alle zaken die geregeld moeten worden, daar word ik een blij mens van. Mijn sociale en dienstverlenende karakter maakt dat ik goed pas bij Aerrea.

06 - 45 885 885
dejong@aerrea.nl