Team

Andrea Doeser
Psycholoog | Coach

Uit ervaring weet ik dat alleen praten niet de oplossing is. De verbinding maken tussen verstand en gevoel zorgt voor werkelijke verandering.

Dit betekent dat ik jou kan meenemen in ervaringsgerichte werkvormen waarbij het werken met paarden een bijzondere vorm is.

doeser@aerrea.nl

Antoinet Oostindiër
Psychiater

Als arts weet ik als geen ander hoe lastig het is net zo goed voor jezelf te zorgen als je voor de ander doet.

Je achtergrond, opleiding en werkcultuur hebben hier belangrijke invloed op. Graag neem ik je mee in je eigen zoektocht naar de balans tussen zorg voor jezelf en de ander.

oostindier@aerrea.nl
BIG19023122401

Mireille Boerma
Psychiater

Zorgverleners zijn mensen. Mensen die ziek kunnen worden, overvraagd kunnen worden en zichzelf kunnen overvragen.

Juist dan is het zaak om in behandeling te komen bij iemand die dat op waarde kan schatten, op basis van jarenlange ervaring als arts, psychiater, onderzoeker en als mens.

boerma@aerrea.nl
BIG79045026901

Ronald Korink
Psycholoog

Vanuit oprechte aandacht kijken naar de vraag die er leeft. In alle rust en ruimte laten zijn wat er is en niet schromen om direct te zijn. Dat is de kern van mijn manier van werken en dat doe ik vol passie.

korink@aerrea.nl

Helma van Jeveren
Beeldend therapeut

Aandacht voor de kracht en creativiteit van mensen is mijn leidraad. En dat begint allemaal met verbeelding. Die kan in beeldende therapie worden gevonden, zodat je zelf in staat bent een nieuwe verhouding tot de omgeving tot stand te brengen.

vanjeveren@aerrea.nl

Herlind Stuijt
A&O psycholoog

Ik werk met zorgprofessionals die vragen hebben over hun werkende leven. Door samen stil te staan bij de kern van je drive en ambitie krijg je meer zicht in hoe je gezond en vitaal kan blijven/worden in je werk.

stuijt@aerrea.nl

Yan Bijpost
Psychiater

bijpost@aerrea.nl

Jannie Veenbaas
Familieopsteller

Iedereen is deel van het grotere geheel, het gezin en familiesysteem. Veel antwoorden voor onbegrepen patronen liggen hierin verborgen. Bij het begeleiden van de opstellingen kijk ik met liefde, respect en compassie mee naar ieder zijn/haar unieke systeem.

familieopstellingen@aerrea.nl

Yaël Voerman
GZ psycholoog

voerman@aerrea.nl

Petra van Dijk
secretariaat

secretariaat@aerrea.nl