Extra

Familieopstellingen
5 oktober 2019

Jannie Veenbaas (één van de grondleggers van Phoenix Opleidingen) zal de opstellingen begeleiden. Er is plek voor 2 of 3 opstellingen. De kosten zijn €125,- voor een opstelling. Mocht je geen opstelling willen doen maar er wel bij willen zijn dan kan dat. De kosten hiervoor zijn €10,- (te voldoen op de dag zelf). Het zal plaatsvinden op zaterdag 5 oktober 2019, Engewormer 18a in Wormer van 9.30 tot uiterlijk 13.30 uur. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je je wilt opgeven via contact@aerrea.nl

 


 

Wandelen Camino Historico Portugal
26 okt – 1 nov 2019

We lopen de Caminho Histórico van Odeceixe naar Cabo de San Vicente. De route loopt door het Costa Vicentina Natural Park en eindigt bij het oorspronkelijke graf van de patroonheilige van Portugal; San Vicente.

We starten in de ochtenden ongeveer tegelijkertijd met lopen waarbij iedereen op zichzelf loopt. Zo ben je maximaal bij jezelf en word je niet afgeleid door allerlei sociale interacties. In de middag is er de mogelijkheid om een ontstaan gevoel of inzicht verder uit te diepen. Dit kan in een individueel gesprek tijdens het wandelen met Antoinet Oostindiër. S’avonds wordt er gezamenlijk gegeten en is er nog een korte gezamenlijke activiteit in de vorm van een meditatie, oefening, verhaaltje of een gezamenlijk gesprek.

Inez Hafkamp is zeer ervaren in het begeleiden van deze tochten en zal alle praktische zaken voor ons regelen.
De dagafstanden liggen tussen de 15 en 25 km. Er wordt 5 dagen gelopen, de eerste en laatste dag (26 okt. en 1 nov.) zijn reisdagen.

Kosten deelname €480,-.
Inclusief reisleiding en mogelijkheid tot individuele gesprekken met Antoinet Oostindiër (max. 2 x 1uur).
Exclusief vliegreis vervoer van en naar vliegveld, overnachting en eten/drinken. Kosten van de overnachting zijn afhankelijk van eigen keuze van het type accommodatie (gemiddeld €15,-).

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of je je wilt opgeven via contact@aerrea.nl
Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers, vol=vol.

 


 

Symposium Parentificatie
29 november 2019

Tijdens dit symposium wordt onder voorzitterschap van Frans Schalkwijk door zes prominente sprekers geschetst hoe parentificatie kan worden herkend en hoe anno 2019 de behandeling eruitziet: wanneer je met gerichte interventies de dynamiek van parentificatie vol in focus neemt, maar ook wanneer je er beter ‘af kunt blijven’.

Antoinet Oostindiër is op dit symposium één van de sprekers.

Het symposium vindt plaats op vrijdag 29 november 2019 in de Rode Hoed te Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.lemion.nl/parentificatie/