Extra


Verhuizing Aerrea
1 november 2018

Onze wens komt uit! We zijn ontzettend blij om te kunnen vertellen dat we per 1 november een prachtige, nieuwe werkplek hebben. Een stolpboerderij met veel ruimte waar we met het hele team samen kunnen werken. We gaan vanuit deze boerderij al onze activiteiten voortzetten; de groepen, individuele afspraken, trainingen, een kop koffie en misschien nog wel veel meer. We hebben daar veel (buiten)ruimte, privacy en de beschikking over paarden. We zien er naar uit om je vanaf november te ontvangen op Engewormer 18-A, 1531 MV Wormer.


Familieopstellingen
17 november 2018

Jannie Veenbaas (één van de grondleggers van Phoenix Opleidingen) zal de opstellingen begeleiden. Er is geen plek meer voor een eigen opstelling maar je kunt er wel bij zijn. De kosten hiervoor zijn €10,- (te voldoen op de dag zelf). Het zal plaatsvinden op zaterdag 17 november 2018 op onze nieuwe plek: Engewormer 18a in Wormer van 9.30 tot uiterlijk 13.30 uur. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je je wilt opgeven via contact@aerrea.nl


Wandelen van Santiago de Compostella naar Finisterre
20-25 mei 2019

Finisterre (Fisterra in het Galicisch) betekent letterlijk “het einde van de wereld”. De Romeinen hadden deze naam gegeven, omdat toentertijd, tot Columbus het tegendeel bewees, dit gebied het einde van de bekende wereld was. Al eeuwenlang fungeert deze plek voor veel pelgrims als symbolisch eindpunt na het bereiken van Santiago. Op weg naar het “Einde van de Wereld” loop je door verschillende dorpjes. Langs de kust zijn er tal van vissersdorpjes waar je in restaurantjes aan de kleine pittoreske havens verse vis en schaaldieren kunt eten. Inez Hafkamp is zeer ervaren in het begeleiden van deze tochten en zal alle praktische zaken voor ons regelen.

We starten in de ochtenden ongeveer tegelijkertijd met lopen waarbij iedereen op zichzelf loopt. Zo ben je maximaal bij jezelf en word je niet afgeleid door allerlei sociale interacties. In de middag is er de mogelijkheid om een ontstaan gevoel of inzicht verder uit te diepen. Dit kan in een individueel gesprek (1 uur), tijdens het wandelen, met Antoinet Oostindiër of Andrea Doeser. ‘s avonds wordt er gezamenlijk gegeten

Kosten deelname €480,-.
Inclusief reisleiding en mogelijkheid tot persoonlijke ondersteunde gesprekken met Antoinet of Andrea (max. 1uur per middag). Exclusief vliegreis vervoer van en naar vliegveld, overnachting en eten/drinken. Kosten van de overnachting zijn afhankelijk van eigen keuze van het type accommodatie (gemiddeld €15,-).

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of je je wilt opgeven via contact@aerrea.nl
Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, vol=vol.